top of page

Lagu Viral Tik Tok OCHSP

Khamis, 10 Sept 2021.


Baru-baru ini OCHSP telah membuka akaun rasmi Tik tok untuk perkongsian bersama. Dalam laman Tik tok, lagu yang menjadi trend follower adalah lagu Ketegal Sida Tua Beserara dengangan Meredith B. Lagu yang dicipta liriknya oleh Komposer Dat Sejili dan susunan Melodi digubah oleh komposer Oliver OCHSP menampilkan rentak pop komersial, telah memberikan impak positif lagu ini viral di Tik Tok dan juga Youtube Official OCHSP 2021.Kesesuaian genre ini diketegahkan bersama alunan suara Meredith B memberikan gabungan lagu yang chukup mantap. Lagu ini mula tular di laman tik tok, dimana ramai follower OCHSP yang menyanyikan lagu ini secara cover. Mereka turut menguploadkan video berlatar belakangkan music dan juga lagu bukan sahaja dari dendangan penyanyi asal, malah dendangan mereka sendiri. Lagu ini juga dicadangkan dalam versi lelaki dan telah pun dimasukkan ke channel OCHSP di Youtube. https://youtu.be/nJB-Gze-im4

Peminat-peminat Meredith B juga terhibur dengan adanya karaoke version original key, dan semakin popular dengan view karaoke 41K di channel Youtube OCHSP. Tidak ketinggalan juga, ada sesetengah pemuzik yang turut cover lagu ini dalam bentuk instrumental guitar dan keyboard.


Terima kasih diatas sokongan peminat-peminat industri muzik iban khususnya yang terus memberi sokongan padu kepada OCHSP untuk mengeluarkan lagu-lagu baru dalam industri muzik yang semakin mencabar ekoran kekangan pandemik masa kini. Kepada peminat-peminat semua, yaang belum subscribe ke channel OCHSP di youtube bolehlah menekan butang subscribe dan tekan loceng supaya anda tidak ketinggalan dengan perkembagan lagu-lagu terkini yang dikeluarkan OCHSP. Selain itu, lagu-lagu lama juga diberikan nafas baru agar iyanya tetap segar dihati peminat-peminat khususnya lagu-lagu lama yang diminati.


Bagi peminat-peminat OCHSO, nantikan kemunculan lagu-lagu terbaru dari artis baru mahupun artis lama, agar terus menyokong industri muzik iban supaya terus berkembang sejajar dengan perkembangan teknologi dan cabaran masa kini.Subscribe : Channel OCHSP Rasmi (Youtube) :


Tik Tok Official OCHSP : https://www.tiktok.com/@ochsp1?lang=en

https://www.instagram.com/ochsp/?hl=ms INSTAGRAM: OCH SOUND PRODUCTION https://www.youtube.com/channel/UCtAP... YOUTUBE CHANNEL : OFFICIAL OCH SOUND PRODUCTION https://www.facebook.com/newibansong OFFICIAL FACEBOOK : OCHSP SERURAN MERINDANG https://www.facebook.com/ochsprecordl... OCHSP PAGE: OCH SOUND PRODUCTION http://ochsoundproduction1.blogspot.com/ OCH SOUND PRODUCTION OFFICIAL BLOG https://www.facebook.com/groups/29328... FACEBOOK: GROUP SERURAN MERINDANG https://twitter.com/och_sound TWITTER : OCH SOUND PRODUCTION

102 lihatan0 komen